Sada korálků na výrobu šperků (Candy Mix)

Značka
Creativ Company
ean
5712854688390
Kategorie
Hry » Kreativní sady » Korálky a šperky

Sada korálků na výrobu šperků (Candy Mix)

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Tato sada vám umožní vytvořit pestrobarevné a zábavné korálkové šperky! Obsahuje všechny materiály a podrobné instrukce, které potřebujete.

Pokud si chcete vyzkoušet roli návrháře šperků, tato sada je pro vás jako stvořená. Různé druhy korálků vám umožní míchat a kombinovat, a vytvářet tak úžasné šperky. Vytvořte veselé barevné kombinace, přidejte stylové tvarované dřevěné korálky, nebo napište své jméno pomocí písmenkových korálků, aby vaše šperky získaly osobní kouzlo. Možnosti kreativity jsou téměř nekonečné – můžete si vytvořit vlastní náramek, náhrdelník, nebo náušnice.

Korálkové šperky jsou dokonalým doplňkem pro jakýkoliv outfit – ať už si je necháte pro sebe, nebo je věnujete někomu výjimečnému.

Balení obsahuje: Rokajlové korálky, písmenkové korálky, tvarované dřevěné korálky, ketlovací jehly, francouzské háčky a elastické vlákno.

Nálož Young Adult literatury | Každá za 199 Kč Ať už je vám -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult čtení za 199 Kč potěší knihomoly nehledě na věk. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda