Sada na malování pro děti

Značka
Creativ Company
ean
5712854631143
Kategorie
Hry » Kreativní sady » Malování

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

S touto skvělou sadou mohou malé děti snadno vybarvovat obrázky díky pastelkám, které jsou navrženy přímo pro malé ručky. Pastelky jsou vyrobené z 78 % sojového oleje a 17 % včelího vosku, což je činí šetrnými a bezpečnými pro děti. Sada obsahuje vše, co potřebujete – od barevných obrázků po praktické pastelky.

Pokud se vaše malá ratolest chce připojit k vybarvování, tento DIY kit je ideální. Obsahuje všechny materiály, které malý umělec potřebuje – od obrázků s hotovými motivy po ergonomické pastelky v veselých barvách. Dítě může pastelky okamžitě uchopit – a brzy vytvoří nádherné obrázky, které můžete vystavit na stěnu doma.

Užijte si ergonomické výhody těchto pastelek. Mají tvar malých kulatých fazolek s úchopovými zónami, které jsou ideální pro malé dětské ručičky. Kreslení a vybarvování pastelkami posiluje jemnou motoriku. Dítě je přirozeně uchopí palcem, ukazováčkem a prostředníčkem – což je důležité pro pozdější používání tužek.

Balení obsahuje: Pastelky a kreslící tabulky s motivy.

Vhodné pro děti od 3 let.

František Kotleta: Černá luna František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům. Zařídí vám tak znovushledání s Filipem, éterickou Lilith i samotným Luciferem! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 669 Kč Nápověda