Sada na tvoření technikou macramé

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Vytvořte si nádherný věnec, který rozzáří váš domov po celý rok!

S touto kreativní sadou můžete snadno vytvořit okouzlující věnec, který se hodí na více sezón. Sada obsahuje všechny potřebné materiály a jasné instrukce, které vás provedou každým krokem.

Pokud váš domov potřebuje trochu vánočního ducha, tato kreativní sada je přesně to, co hledáte! Pomocí techniky macramé uzlování si můžete vytvořit krásný věnec, který můžete přizpůsobit různým obdobím. Začněte s nádherným uvítacím věncem s mechem a bílými bobulemi, a když přijde prosinec, jednoduše ho přeměňte na červený vánoční věnec.

Zavěste uvítací věnec na vnitřní stranu vstupních dveří – a když přejdete na vánoční variantu, jednoduše ho pověste na stěnu v obývacím pokoji, kde bude zářit jako hlavní kousek vaší výzdoby.

Sada obsahuje: kroužek, macramé šňůra, stužka, závěsná šňůra, kartonová karta, samotvrdnoucí hmota, hmota se třpytkami, oboustranná lepící páska.

Oživte svůj domov s tímto krásným a variabilním věncem, který vás provede celou sezónou!

Ali Hazelwood: Teorie lásky Elsie Hannawayová žije dvojí život: teoretická fyzička a falešná přítelkyně. Její pečlivě vybudované světy se však protnou, když zjistí, že Jack Smith, otravně sexy bratr jejího klienta, je ten, kdo rozhoduje o jejím přijetí na MIT! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 429 Kč Nápověda