24 dní do Vánoc

Autor Michala Ries

24 dní do Vánoc - Michala Ries PŘIPRAVUJEME

Kniha ( měkká vazba )

  • Vydání této knihy se připravuje
  • Předpokládané datum vydání je 20.11.2024
    Můžete provést předobjednávku

Předobjednat

Předpokládaná cena
299 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Nina má dobře placené místo, skvělé kolegyně, a ještě se blíží povýšení. Její práce ji však nenaplňuje. Má perspektivní vztah se spolehlivým mužem, jenž ji má upřímně rád. Ona ho ale nemiluje. Čeká ji prodloužený víkend v Paříži, na který se však ani trochu netěší. A na dosah ruky má dokonalý byt, do nějž se netouží nastěhovat. Omylem… Přejít na celý popis

Young Adult i New Adult letí do čteček | Sleva 30 % Ať už vám je -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult a New Adult literatura vás jistě neminula. Plní i vaši čtečku? Tak to určitě omrkněte naši nabídku. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nina má dobře placené místo, skvělé kolegyně, a ještě se blíží povýšení. Její práce ji však nenaplňuje. Má perspektivní vztah se spolehlivým mužem, jenž ji má upřímně rád. Ona ho ale nemiluje. Čeká ji prodloužený víkend v Paříži, na který se však ani trochu netěší. A na dosah ruky má dokonalý byt, do nějž se netouží nastěhovat.

Omylem vyslechnutý rozhovor neznámé dvojice ji přinutí přemýšlet nad vlastním životem. Vyděsí ji, když si uvědomí, že osoba, kterou je dnes, se jejímu dřívějšímu já už vůbec nepodobá, a rozhodne se to změnit.

Do Vánoc zbývá dvacet čtyři dní a Nina začne dělat všechno pro to, aby byla na Štědrý den opět sama sebou – vytahuje ze skříně rodinné kostlivce, poslouchá své tajné touhy, přiznává bolavé pravdy, napravuje staré chyby a uskutečňuje svoje sny. I ty podivné.

A jelikož je vánoční čas plný zázraků, do cesty se jí připlete přitažlivý muž, díky kterému se jí rozbuší srdce pokaždé, když se na něj podívá. Mohl by být tím nejkrásnějším vánočním dárkem, jaký kdy dostala… pokud bude dost odvážný na to, aby si ji zkrotil.

Sdílet

Nakladatel
Red
datum vydání
20.11.2024
ean
9788027741403
Počet stran
408
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-277-4140-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda