0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabián von Hauske of Contra and Wildair. This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Contra, and its more casual sister, Wildair. The book exudes the spirit of collaboration and exploration that… Přejít na celý popis
Užijte si autorský koncert Evžena Bočka plný zábavy, socialistických kulis a nezapomenutelných postav. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
I heart Naptime Cookbook
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Italian Cookery Course
-
Classic French Recipes
-
NOVINKA Persian Feasts
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Food of Italy
-
Crarter's Kitchen
-
Sobremesa
-
The Levantine Vegetarian
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
The first cookbook by the wunderkind New York chef duo Jeremiah Stone and Fabián von Hauske of Contra and Wildair. This is the story of two places beloved by chefs and foodies worldwide - Lower East Side tasting-menu restaurant Contra, and its more casual sister, Wildair. The book exudes the spirit of collaboration and exploration that inspires the chefs' passionately seasonal cooking style, boundary-pushing creativity, and love of natural wine. Narratives explore how and why they developed their signature dishes - many of which are ideal for creative home cooks - and are full of their distinctive wit and personality. A Very Serious Cookbook: Contra Wildair includes a foreword by US comedian and wine lover Eric Wareheim; 85 recipes organized into chapters: Always (mainstay, non-seasonal); Sometimes (hyper-seasonal, guest chef collaborations, international travel inspiration); Never (dishes on the menu once, not existent yet, all important); and Pantry. Photos of plated food, the restaurant, its locality, and travel bring the restaurant and its dishes to life. Contra and Wildair have received several Best New Restaurant nods and major acclaim from the New York Times, Saveur, Bon Appétit, and Eater, among many others. Chefs Jeremiah Stone and Fabián von Hauske, both graduates of The French Culinary Institute (now International Culinary Center), opened Contra in 2013 and Wildair in 2015. They were named Food & Wine Best New Chefs and honored in '30 Under 30' by Zagat and Forbes. Alison Roman is a writer, cook, and the author of the cookbook Dining In.
- Nakladatel
- Phaidon
- datum vydání
- 1.01.2017
- ean
- 9780714876023
- Počet stran
- 256
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-7148-7602-3
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE