5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
With 800 home-cooking recipes, America: The Cookbook is a celebration of the remarkable diversity of American food and food culture state by state. Features 50 essays and menus from a 'who's who' of 100 foremost food experts and chefs.America: The Cookbook is the first book to document comprehensively - and celebrate - the remarkable diversity… Přejít na celý popis
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
Garden Chef
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
NOVINKA The Elder Scrolls: The Official Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Cooking on Fire
-
The Levantine Vegetarian
-
The Food of Italy
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
The Italian Cookery Course
-
Classic French Recipes
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Silver Spoon Pasta
-
Crarter's Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Persian Feasts
-
The Nordic Baking Book
-
Sobremesa
-
One: Simple One-Pan Wonders
With 800 home-cooking recipes, America: The Cookbook is a celebration of the remarkable diversity of American food and food culture state by state. Features 50 essays and menus from a 'who's who' of 100 foremost food experts and chefs.America: The Cookbook is the first book to document comprehensively - and celebrate - the remarkable diversity of American cuisine and food culture. A thoroughly researched compendium of 800 home-cooking recipes for delicious and authentic American dishes, America: The Cookbook explores the country's myriad traditions and influences, regional favorites and melting-pot fusion - the culinary heritage of a nation, from appetizers to desserts and beyond. A unique state-by-state section features essays and menus from a 'who's who' of 100 foremost food experts and chefs.
- Nakladatel
- Phaidon
- Rozměr
- 188 x 278 x 57
- datum vydání
- 12.10.2017
- ean
- 9780714873961
- Počet stran
- 768
- Hmotnost
- 2000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-7148-7396-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE