5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
With 800 home-cooking recipes, America: The Cookbook is a celebration of the remarkable diversity of American food and food culture state by state. Features 50 essays and menus from a 'who's who' of 100 foremost food experts and chefs.America: The Cookbook is the first book to document comprehensively - and celebrate - the remarkable diversity… Přejít na celý popis
Čeho všeho je schopný člověk bez špetky strachu? Někdo to zanedlouho pocítí na vlastní kůži... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Cooking on Fire
-
The Levantine Vegetarian
-
The Food of Italy
-
The Italian Cookery Course
-
Classic French Recipes
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Crarter's Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Persian Feasts
-
Sobremesa
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Complete Book of French Cooking
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
With 800 home-cooking recipes, America: The Cookbook is a celebration of the remarkable diversity of American food and food culture state by state. Features 50 essays and menus from a 'who's who' of 100 foremost food experts and chefs.America: The Cookbook is the first book to document comprehensively - and celebrate - the remarkable diversity of American cuisine and food culture. A thoroughly researched compendium of 800 home-cooking recipes for delicious and authentic American dishes, America: The Cookbook explores the country's myriad traditions and influences, regional favorites and melting-pot fusion - the culinary heritage of a nation, from appetizers to desserts and beyond. A unique state-by-state section features essays and menus from a 'who's who' of 100 foremost food experts and chefs.
- Nakladatel
- Phaidon
- Rozměr
- 188 x 278 x 57
- datum vydání
- 12.10.2017
- ean
- 9780714873961
- Počet stran
- 768
- Hmotnost
- 2000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-7148-7396-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE