0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
In BAKE Paul Hollywood shares his best ever recipes for classic bakes. Cakes, biscuits and cookies, breads and flatbreads, pizza and doughnuts, pastries and pies, and showstopping desserts: this book has it all. From classic cakes like the Victoria Sandwich and Chocolate Fudge Cake, through brilliant breads like his foolproof Sourdough, to… Přejít na celý popis
Užijte si autorský koncert Evžena Bočka plný zábavy, socialistických kulis a nezapomenutelných postav. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Sweet
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
How to Eat Chocolate
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
French Boulangerie
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Dinner
-
Cooking on Fire
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Café Cecilia Cookbook
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Persiana Everyday
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
The Food of Italy
-
Clare Smyth: Core
-
Greekish
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
The Asian Pantry
In BAKE Paul Hollywood shares his best ever recipes for classic bakes.
Cakes, biscuits and cookies, breads and flatbreads, pizza and doughnuts, pastries and pies, and showstopping desserts: this book has it all. From classic cakes like the Victoria Sandwich and Chocolate Fudge Cake, through brilliant breads like his foolproof Sourdough, to savoury and sweet pastries like Sausage Rolls and Danish Pastries, these are the only recipes you'll need to create perfectly delicious bakes time and time again.
With more years as a professional baker than he'd care to remember and over 10 years judging the best baking show on TV, Paul has created, tested and tasted a huge number of bakes. He has also travelled widely and learnt so much about the craft he loves. For Paul, one of the most joyful things about baking is how it evolves as we discover new techniques, ingredients and influences. As our knowledge improves, so do our recipes.
Paul combines every tip and trick he has learned together with his incredible technical know-how to create the ultimate collection of incredible bakes.
- kategorie
-
Knihy »
Cizojazyčná literatura »
English literature »
Nonfiction »
Food & Drinks
- Témata
- hollywood
- Počet stran
- 304
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-5266-4716-0
- datum vydání
- 1.01.2022
- ean
- 9781526647160
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE