5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaBěžně 499 Kč
Kniha ( pevná vazba )
249 Kč s DPH
Jsme transparentní
"Španělský gastronomický zeměpis - španělské snoubení vín a pokrmů." Ing. Eva Petrová je majitelkou společnosti Petrus, s.r.o., dovážející do ČR španělská vína. Její společnost oslaví v letošním roce 10 výročí spolupráce s nejvýznamnějšími španělskými výrobci vín. Jedním z několika pilířů "celoročních oslav" je i kniha, kterou jsme nazvali… Přejít na celý popis
Příběh dvojčat Debory a Táni vás vtáhne do světa magie, bylinek a rodinných tajemství. Jak těžké může být udržet rodinné pouto, když mezi členy existují velké rozdíly v povahách, názorech a životních volbách? Více informací
"Španělský gastronomický zeměpis - španělské snoubení vín a pokrmů." Ing. Eva Petrová je majitelkou společnosti Petrus, s.r.o., dovážející do ČR španělská vína. Její společnost oslaví v letošním roce 10 výročí spolupráce s nejvýznamnějšími španělskými výrobci vín. Jedním z několika pilířů "celoročních oslav" je i kniha, kterou jsme nazvali Bílá ryba, která patří mezi nejtradičnější španělské pokrmy. Při její tvorbě čerpá autorka z bohatých znalostí Španělska, španělských vín, španělské gastronomie, místních zvyklostí a tradičních i méně tradičních španělských specialit. Cestou zazajímavými pokrmy čtenáře seznámí s místními zvyklostmi, trochou historie, pohledem do krajiny, ale především uvaří a popíše 32 typických hlavních comidas (chodů) a 32 tapas (studených a teplých předkrmů), ale i postres (dezertů). K nim doporučí 64 španělských vín, která jsou k dispozici na českém trhu a s popsanými pokrmy vytvoří nejvhodnější harmonickou kombinaci.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.