0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaBěžně 129 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se… Přejít na celý popis
Russ a Aurora se po jedné vášnivé noci znovu setkávají jako vedoucí letního tábora. Russ se snaží dodržet přísná táborová pravidla, zatímco Aurora si z toho hlavu nedělá. Dokážou vedle sebe v poklidu existovat, nebo jejich noc zažehla neuhasitelný požár? Více informací
Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Lucie Fendrichová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Kuchařka je vyvedená na pěkném papíře a obsahuje kvalitní fotografie jídel, příliš podle ní ale nevařím..
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.