Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies. Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies. Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - Ferrandi Paris Nedostupné

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies. Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing… Přejít na celý popis

Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The ultimate reference on hearty French charcuterie boards and other savory spreads from FERRANDI Paris. This complete course on charcuterie, which comprises cooked terrines, pâtés, and savory pies, from the world-renowned culinary school FERRANDI Paris includes seventy French charcuterie recipes with step-by-step instructions for preparing doughs, sausages, and a variety of meat and meatless spreads. Recipes are organized by category--pâtés, pies, and tarts; terrines and pressed meats; rillettes and pulled meats and fish; stuffed dishes; and cooked charcuterie. Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this cookbook explains the fundamentals of French charcuterie recipes, including condiments to accompany them (chutney, mustard, pickled vegetables), the importance of quality ingredients (meat, fish, vegetables), and cooking and conservation techniques. From country pâté to eggplant miso terrine, Scotch eggs to stuffed tomatoes, blood sausage ravioli to duck Parmentier, mushroom and potato pie to beef Rossini, chickpea and vegetable terrine to a revisited croque monsieur, the easy-to-follow recipes are graded for difficulty, allowing readers to hone skills over time. The French comfort food tradition has been elevated by the team at Ferrandi with a touch of modernity by reinterpreting certain recipes for vegetarians. This extensive reference--replete with 200 illustrations--provides everything both home chefs and experienced professionals need to master the world-class culinary school's recipes.

Sdílet

Nakladatel
Flammarion
jazyk
angličtina
Počet stran
288
isbn
978-2-08-029467-8
Vazba
pevná vazba
ean
9782080294678

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda