4.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce .… Přejít na celý popis
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Co by měl kuchař dobře znát
-
Cupcake - 50 snadných receptů
-
Snídaně u Florentýny - Dopolední kuchařka pro dceru (160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne)
-
Škoda nevařit 2 - Kuchařka plná akce
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
BESTSELLER Cháluj líp!
-
Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě
-
Nakrájej, zabal a upeč!
-
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
-
Taková normální kuchařka
-
Pomazánky, svačinky, chuťovky
-
30 minut v kuchyni - Levně, rychle a s chutí aneb více než 80 receptů, které šetří peníze i čas
-
30 minut v kuchyni
-
Jídla za 10-20-30 minut / 78 skvělých receptů
-
Simple
-
Tajné bleskové recepty
-
Rychlovečeře (do 30 minut)
-
Skautská kuchařka – Vaříme na cestách
-
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše - 2. vydání
-
Kuchařka pro teenagery
-
Vaříme a pečeme na plechu
-
Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla
-
Cháluj ještě líp!
-
Jeden hrnec – Žádné zbytky
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
- Nakladatel
- Ikar
- Rozměr
- 152 x 200 x 35
- isbn
- 978-80-249-1152-6
- Počet stran
- 432
- datum vydání
- 1.06.2009
- ean
- 9788024911526
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE