4.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce .… Přejít na celý popis
Spicy fantasy romance od autorky série Království prohnilých. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Co by měl kuchař dobře znát
-
Kuchařská škola Marie B. Svobodové
-
Obrázková kuchařka – krok za krokem
-
Vařit může každý
-
Cupcake 50 snadných receptů
-
Škoda nevařit 2 - Kuchařka plná akce
-
Defektní Čtyřhodinový šéfkuchař (Defekt)
-
Snídaně u Florentýny - Dopolední kuchařka pro dceru (160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne)
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
BESTSELLER Cháluj líp!
-
Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě
-
Nakrájej, zabal a upeč!
-
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
-
Taková normální kuchařka
-
Pomazánky, svačinky, chuťovky
-
30 minut v kuchyni - Levně, rychle a s chutí aneb více než 80 receptů, které šetří peníze i čas
-
30 minut v kuchyni
-
Jídla za 10-20-30 minut / 78 skvělých receptů
-
Tajné bleskové recepty naší babičky
-
Rychlovečeře (do 30 minut)
-
Skautská kuchařka – Vaříme na cestách
-
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše - 2. vydání
-
Vaříme a pečeme na plechu
-
Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
- Nakladatel
- Ikar
- Rozměr
- 152 x 200 x 35
- isbn
- 978-80-249-1152-6
- Počet stran
- 432
- datum vydání
- 1.06.2009
- ean
- 9788024911526
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE