3.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 14. 3. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vaření Lisa nám představuje téměř… Přejít na celý popis
Pořádně žhavá novinka od Ali Hazelwood vám dokáže, že v lásce a vědě jdou pravidla stranou!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Outdoorová kuchařka
-
Kuchařka pro syna - Vaření nemusí být věda
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den
-
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
-
Kuchařka pro mého muže
-
Jíme zdravě pod jednou pokličkou - 111 snadných a rychlých receptů s minimem nádobí
-
Snídaně u Florentýny - Dopolední kuchařka pro dceru (160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne)
-
Taková normální kuchařka
-
Cháluj ještě líp!
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
30 minut v kuchyni - Rychle, jednoduše a bez nádobí aneb 95 chutných receptů pro všechny, kteří nemají čas vařit
-
Uzení
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
Škoda nevařit 2 - Kuchařka plná akce
-
Super jednoduše
-
Líná kuchařka
-
Pomazánky a dipy
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Cháluj líp!
-
Skautská kuchařka – Vaříme na cestách
-
Obrázková kuchařka krok za krokem
-
Simple
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vaření Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí "polotovary", z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo. Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, který následuje několik spin-off receptů, které tyto "domácí polotovary" využívají jako základ pro kompletní pokrm. Pomocí vaření ve vodní lázni si tak můžeme bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Chřest Benedict, Opilé nudle, Marockou misku s quinoou, Čokoládový parfait s malinami nebo Dokonalé zmrzlinové sendviče. Sous vide pro každého vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
- Nakladatel
- Anag
- Rozměr
- 200 x 255 x 14
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 190
- datum vydání
- 10.11.2020
- isbn
- 978-80-7554-282-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum dotisku
- 5.12.2024
- ean
- 9788075542823
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Jana registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Recepty v této knize jsou zajímavé, čas ukáže, na kolik je kniha užitečná.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.