4.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 4 ks
- Doručení V pátek 27. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vařeníPředstavuje téměř kouzelnou technologii sous vide… Přejít na celý popis
Knížka patří pod stromeček! Vyberte si z velkých obrazových publikací a dětských knih za skvělé ceny!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vtipné kaše - Namíchejte si ty vaše
-
Outdoorová kuchařka - Od rodinných výletů po zimní horské expedice
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Kuchařka pro mého muže
-
Jíme zdravě pod jednou pokličkou - 111 snadných a rychlých receptů s minimem nádobí
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Nakup a uvař na 2 dny
-
Taková normální kuchařka
-
Cháluj ještě líp!
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
-
Snídaně u Florentýny - Dopolední kuchařka pro dceru (160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne)
-
30 minut v kuchyni - Rychle, jednoduše a bez nádobí aneb 95 chutných receptů pro všechny, kteří nemají čas vařit
-
Škoda nevařit 2 - Kuchařka plná akce
-
Minutová kuchařka - Uvařte si podle svého času
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Pomazánky a dipy - Jak na to
-
Super jednoduše
-
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky
-
Sám doma a hladový
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recepty pro každý den
-
Jak vaří šéfkuchaři. Všechno, co jste kdy chtěli vědět o vaření
-
Famózní!
-
Fit recepty Rychle a fit
Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.
Seznamte se s technologií sous vide vařeníPředstavuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo.
Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídlaV jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
- Nakladatel
- Anag
- Rozměr
- 200 x 255 x 14
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 190
- datum vydání
- 1.11.2020
- isbn
- 978-80-7554-282-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum dotisku
- 5.12.2024
- ean
- 9788075542823
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Jana registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Recepty v této knize jsou zajímavé, čas ukáže, na kolik je kniha užitečná.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.