5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 18. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
89 Kč s DPH
Běžně 99 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
El Castillo de Praga
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Fondo clásico del cuento popular checo
-
Česká kuchařka
-
77 leyendas de Praga
-
Christmas in Bohemia
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Václav Havel - poderoso sin poder en el siglo XX
-
La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)
-
Alfons Mucha (španělsky)
-
Klasická česká kuchařka
-
Introducción al espaňol jurídico
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Naše kuchařka
-
1984
-
Recepty od babičky 11 - Hrnkové koláče
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
-
Viajes de Gulliver
-
BESTSELLER Kuchařka pro dceru
-
Stůl plný dobrot
-
Alicia en el país de las maravillas BOX
-
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
-
Por el mar de Cortés
El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los bollitos rellenos co granos de adormidera o la trenza de Navidad co uvas pasas y almendras, todos estos platos clásicos y mágicos han hecho famosa la cocina checa. Las recetas y los procedimientos están bien explicados, contienen consejos valiosos y variaciones. Las fotografías de las fases de preparación del plato que acompanan el texto le servirán de inspiración para ofrecer un plato sabroso a la familia o a los amigos.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 142 x 207 x 13
- jazyk
- španělština
- Počet stran
- 64
- datum vydání
- 1.09.2015
- isbn
- 978-80-7391-905-4
- Vazba
- Pevná bez přebalu lesklá
- datum dotisku
- 19.04.2023
- ean
- 9788073919054
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE