Crime and Punishment

Crime and Punishment - Fjodor Michajlovič Dostojevskij Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

This acclaimed new translation of Dostoyevsky's "psychological record of a crime" gives his dark masterpiece of murder and pursuit a renewed vitality, expressing its jagged, staccato urgency and fevered atmosphere as never before. Raskolnikov, a destitute and desperate former student, wanders alone through the slums of St. Petersburg,… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+8)

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá odmalička věděla, že s nesmrtelnými osudníky není radno uzavírat dohody. Přesto se jednoho dne na pokraji zoufalství obrátí s prosbou o pomoc na Samotného Srdcového prince, který chce na oplátku jen tři polibky. .. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

This acclaimed new translation of Dostoyevsky's "psychological record of a crime" gives his dark masterpiece of murder and pursuit a renewed vitality, expressing its jagged, staccato urgency and fevered atmosphere as never before. Raskolnikov, a destitute and desperate former student, wanders alone through the slums of St. Petersburg, deliriously imagining himself above society's laws. But when he commits a random murder, only suffering ensues. Embarking on a dangerous game of cat and mouse with a suspicious police investigator, Raskolnikov finds the noose of his own guilt tightening around his neck. Only Sonya, a downtrodden prostitute, can offer the chance of redemption. For more than sixty-five years, Penguin has been the leading publisher of classic literature in the English-speaking world. With more than 1,500 titles, Penguin Classics represents a global bookshelf of the best works throughout history and across genres and disciplines. Readers trust the series to provide authoritative texts enhanced by introductions and notes by distinguished scholars and contemporary authors, as well as up-to-date translations by award-winning translators.

Sdílet

Nakladatel
Folio
Rozměr
144 x 213 x 43
isbn
978-0-14-310763-7
Počet stran
603
Vydání
1
ean
9780143107637
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 39 hodnocení čtenářů

21× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kateřina Součková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jedna z nejlepších knížek, co jsem četla.

    Přečíst více
  • Lathenie registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tato kniha dovede člověka k zamyšlení nad vlastními rozhodnutími. Co se příběhu týče, dělalo mi celkem problém vžít se do hlavního hrdiny, ale jinak se kniha četla dobře.

    Přečíst více
  • Bára registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Velmi složitá četba, která mi dala docela zabrat. Určitě skvělé a kvalitní čtení, které jsem si ráda přečetla.

    Přečíst více
  • Lucie Fendrichová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Perfektně propracované dílo a skvěle vykreslené motivy hlavního hrdiny. Při čtení se člověk musí trochu bránit depresivním pocitům, které kniha navozuje. Někde jsem viděla přirovnání, že kniha je pokřiveným zrcadlem každého z nás - a nemůžu než souhlasit.

    Přečíst více
  • Radka Kovaříková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha k zamyšlení, určitě se k ní ještě vrátím

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda