0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Baking with whole grain flours and natural sweeteners doesn't mean sacrificing flavour or texture. You really can bake light, moist, and flavoursome cakes, pies, scones, cookies, muffins, bars, and breads, using whole grains and natural sweeteners. Respected Seattle cookbook author and baker, Jennifer Katzinger, offers up 75 recipes for… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Persiana Everyday
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
French Boulangerie
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Sweet
-
Dinner
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Complete Book of French Cooking
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Greekish
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Sobremesa
-
The Preserving Garden
Baking with whole grain flours and natural sweeteners doesn't mean sacrificing flavour or texture. You really can bake light, moist, and flavoursome cakes, pies, scones, cookies, muffins, bars, and breads, using whole grains and natural sweeteners. Respected Seattle cookbook author and baker, Jennifer Katzinger, offers up 75 recipes for classic baked goods you can make at home using a variety of whole grains and natural sweeteners, including honey, coconut palm sugar, maple syrup and Sucanat. For the grains, she uses oats, teff, kamut, spelt, buckwheat, einkorn, barley and whole wheat flour. She also provides lighter options for those who aren't quite ready to go 'all the way' with their whole grains (or whose kids may not be!). Given that Katzinger is also an experienced gluten-free baker, there are several recipes in the book for gluten-free baked treats as well. You'll enjoy well-tested, tried and true recipes at least as much, and probably even more, knowing you're not consuming white sugar and flour with every bite.
- Nakladatel
- Sasquatch Books
- Rozměr
- 221 x 260 x 20
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 168
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-57061-891-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 22.05.2014
- ean
- 9781570618918
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola