0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha
- Produkt je nedostupný.
Many people are turning their backs on mass-produced, homogenized and bland bread in favour of something natural and nourishing. And what can be more natural than the way bread used to be made—with flour, water and care. Once you’ve mastered the sourdough ‘starter’—the vigorous little mixture of flour and water that helps leaven the bread and… Přejít na celý popis
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Classic French Recipes
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
French Boulangerie
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Food for Life
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Kváskové pečení
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
Many people are turning their backs on mass-produced, homogenized and bland bread in favour of something natural and nourishing. And what can be more natural than the way bread used to be made—with flour, water and care. Once you’ve mastered the sourdough ‘starter’—the vigorous little mixture of flour and water that helps leaven the bread and develop flavour—you just need to mix a small amount of it with your other ingredients and you’re well on your way to a great-tasting fresh loaf. Top up the starter and you can keep it going for as long as you want. It’s no surprise than when people take in the wonderful aroma of their first homemade sourdough loaf, before breaking the firm, springy crust and savouring the delicious, light and flavoursome inside that they never look back. You’ll be amazed not only by the flavour and variety of wonderful Sourdough recipes on offer in this book, but by their simplicity. There is a comprehensive step-by-step guide to making the dough, kneading the dough, and shaping, preparing and baking a basic sourdough loaf. From there, you'll discover exciting breads made with some of the hugely popular ancient grains, including kamut, spelt, einkorn and enner. If you like a rich, dark bread, then you'll be at home in the Rye chapter, with delicious recipes, such as New-York-style rye sourdough or Pumpernickel sourdoughs. Try the Sweet amp; Savoury Sourdoughs in the Flavoured Sourdoughs section, including classic combinations such as Tomato amp; Olive, but also more unusual but equally delicious recipes such as Halloumi amp; Mint. If you have a sweeter tooth, you’ll be delighted by the Apple or Date amp; Walnut. Discover the dedicated Gluten-free chapter, with the Chickpea Potato Focaccia, Sourdough Potato Pancakes and Teff amp; Apricot Sourdough. Explore the diverse and divine creations in Snacks amp; Treats, such as Sourdough Bagels, Sourdough Pretzels and Sourdough Brioche. Finally, a chapter on Speciality Sourdoughs will teach you how to make the perfect Sourdough Baguette and Ciabatta, as well as festive favourites, such as Panettone.
- jazyk
- angličtina
- isbn
- 978-1-84975-704-1
- ean
- 9781849757041
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE