0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
In this now iconic staple of Italian cookery, Katie Caldesi collates hundreds of recipes from across the country, from the mountainous north to the sun-drenched Mediterranean in the south. Her collection of recipes, techniques and ingredients, collected from homecooks and trattoria chefs from every region, result in a unique and comprehensive… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Taste : My Life Through Food
-
The New Homemade Kitchen
-
Classic French Recipes
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
Clare Smyth: Core
-
Modernist Pizza
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Nordic Baking Book
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Signature Cocktails
-
Pocha
-
A Wine Lover’s Guide
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Persiana Everyday
-
Around the World in 80 Plants
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
How to Eat Chocolate
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
At My Italian Table
In this now iconic staple of Italian cookery, Katie Caldesi collates hundreds of recipes from across the country, from the mountainous north to the sun-drenched Mediterranean in the south. Her collection of recipes, techniques and ingredients, collected from homecooks and trattoria chefs from every region, result in a unique and comprehensive compendium of Italian food.
The Italian Cookery Course will guide you through the vast collection of famous recipes and lesser-known regional dishes, with clear instruction on how to replicate them at home. The book is broken down into straightforward chapters including 'Meat', 'Fish', 'Dolci' and 'Cheese'. Each chapter contains 'masterclasses' on technique, revealing the practical secrets of Italian cooking and giving the reader new confidence in the kitchen. All this is interwoven with fascinating narration about the culinary influences that have created this wonderful cuisine.
- Nakladatel
- Octopus
- datum vydání
- 7.11.2022
- ean
- 9781914239731
- Počet stran
- 512
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-914239-73-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE