Jablka a hrušky

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 59 - Vánoční počteníčko (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 59 - Vánoční počteníčko (svítící ve tmě)

Známé pořekadlo praví, že jablka se nemají míchat s hruškami. Časopis Apetit ale přesně to udělal a vyšla z toho nápaditá kuchařka Jablka a hrušky, která je plná sladkých i slaných receptů z nejoblíbenějšího ovoce. V knize najdete více než 100 receptů na oblíbené koláče, štrúdly a teplá sladká jídla, ale i mnoho nové inspirace včetně té slané.… Přejít na celý popis

Radka Třeštíková: Bábovky na konci světa Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Známé pořekadlo praví, že jablka se nemají míchat s hruškami. Časopis Apetit ale přesně to udělal a vyšla z toho nápaditá kuchařka Jablka a hrušky, která je plná sladkých i slaných receptů z nejoblíbenějšího ovoce.

V knize najdete více než 100 receptů na oblíbené koláče, štrúdly a teplá sladká jídla, ale i mnoho nové inspirace včetně té slané. Hrušky a jablka totiž skvěle ladí s masem či sýry. Sesbírali jsme nejen recepty, ale také spoustu tipů a rad, jaké odrůdy ovoce vybírat na konkrétní jídla, a nezapomněli jsme ani na uchovávání a zavařování. Všechno jsme vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

Úvod knihy věnujeme klasickým receptům, které patří do zlatého fondu. Najdete zde štrúdl, hruškový frgál, ale také francouzský tarte Tatin (obrácený koláč) nebo americký páj. Hned další kapitola rozšíří váš repertoár o novou inspiraci, když vám klasika přece jen zevšední. Díky našim receptům budete mít po ruce vždy nějaký originální dezert, kterým překvapíte – od jednoduchých koláčů po složitější dorty. Do kapitoly Za tepla jsme sepsali nejzajímavější sladká jídla od žemlovky přes ovocné knedlíky až po krambl. A protože už jsme se zmínili, že jablka a hrušky chutnají skvěle na slano, přinášíme celou kapitolu receptů na pečená masa, saláty, těstoviny nebo pizzu, kde chuť dotahuje právě oblíbené ovoce. A když budete mít náhodou doma přebytky, díky knize můžete zavařovat, sušit i nakládat.

Kapitoly:

  • Milovaná klasika
  • Nová inspirace
  • Za tepla
  • Na slano
  • Do spíže a mrazáku.

Sdílet

kategorie
Knihy » Kuchařky » Edice Apetit
Nakladatel
Apetit
Rozměr
199 x 246 x 17
jazyk
čeština
Počet stran
164
Vydání
1
isbn
978-80-88409-75-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
9.09.2024
ean
9788088409755

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda