0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 3 ks
- Doručení Ve čtvrtek 21. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
599 Kč s DPH
Běžně 669 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
One of the first books in a brand-new series, Reiko Hashimoto introduces the incredibly varied world of vegetarian Japanese food. Vegetarianism has long been a feature of the Japanese diet, and in this book Reiko walks us through the history of vegetarianism in the country, as well as providing tips on the key ingredients – such as miso, tofu… Přejít na celý popis
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Levantine Vegetarian
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Dinner
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Food of Italy
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Cooking on Fire
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Sobremesa
-
Greekish
-
Cocina de Andalucia
One of the first books in a brand-new series, Reiko Hashimoto introduces the incredibly varied world of vegetarian Japanese food. Vegetarianism has long been a feature of the Japanese diet, and in this book Reiko walks us through the history of vegetarianism in the country, as well as providing tips on the key ingredients – such as miso, tofu and seaweed – that are most used in Japanese vegetarian cooking to help you create a mouth-watering Japanese vegetarian feast at home.. Alongside this, Reiko offers 70 delectable recipes including traditional sushi and noodle dishes, such as gyoza dumplings, fried tofu yakitori, nigiri zushi, tempura, tofu katsu curry and aubergine and padron pepper with somen noodles.
All recipes are accompanied by stunning photography. Also in the series: India, Mexico and Italy
- Nakladatel
- Bloomsbury
- Rozměr
- 180 x 247 x 22
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 176
- Hmotnost
- 652 g
- isbn
- 978-1-4729-7295-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 30.04.2020
- ean
- 9781472972958
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola