0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
'Stunning and comprehensive.' - Vogue 'Nothing short of miraculous. A paradigm-shifting achievement comparable to Larousse Gastronomique.' - Min Jin Lee, author of Pachinko 350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine - an acclaimed Korean chef and a Korean culinary… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Asian Pantry
-
Life on Earth
-
Crumbs
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Vietnam
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Vegetables: The Indian Way
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Sobremesa
-
Czech Cookery
-
The Silver Spoon Pasta
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Italy by Ingredient
-
Paradiso
-
Sabzi
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Padella
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Novinka Spirit of Place
-
The Glucose Goddess Method
-
Ottolenghi COMFORT
-
Adriatico
'Stunning and comprehensive.' - Vogue 'Nothing short of miraculous. A paradigm-shifting achievement comparable to Larousse Gastronomique.' - Min Jin Lee, author of Pachinko 350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine - an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expert The Korean Cookbook celebrates traditional regional dishes and everyday food found in home kitchens from Seoul to Jeju Island. This stunning collection features more than 350 recipes organized into traditional Korean meals, including pantry staples, fermented foods, rice, vegetable dishes, raw food, noodles, stir-fries, grilled meats, soups, stews, hotpots, noodles, dumplings, porridges, rice cakes, and desserts.
Acclaimed Atomix chef JP Park and culinary researcher, chef, and writer Jungyoon Choi share their years of research and expertise, together with their knowledge of the ingredients, culture, and traditions of Korean food in this, the first comprehensive book on Korean home cooking, expansive in breadth and approach and filled with tasty and achievable authentic recipes for the home cook.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 187 x 277 x 42
- isbn
- 978-1-83866-754-2
- Počet stran
- 496
- Hmotnost
- 1706 g
- ean
- 9781838667542
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE