0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je vyprodaný.
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství… Přejít na celý popis
Rebecca Yarros, autorka Čtvrtého křídla, si pro nás opět připravila pořádnou romantickou jízdu! Na devítiměsíční plavbě plné vzrušení a nebezpečných kaskadérských kousků se rozvíjejí city, které mění všechno. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Řecká kuchyně
-
Středomořská kuchyně
-
Culinaria Itálie (3. vydání)
-
Klasická italská kuchyně
-
La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Sicilská kuchyně - Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás
-
Indická kuchyně pro každého
-
Italská kuchařka - 100 snadných receptů
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Mexická domácí kuchyně
-
Kuchařka RODINY dona Corleona
-
Elfí kuchařka
-
Takhle chutná Indie
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Culinaria Maďarsko (2. vydání)
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Thajská kuchyně
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Moderní indická kuchařka
-
Italská kuchyně – Nejoblíbenější recepty
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
- Nakladatel
- Vitalis
- jazyk
- italština
- Počet stran
- 184
- isbn
- 978-3-89919-661-0
- datum vydání
- 10.05.2022
- ean
- 9783899196610
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola