Medvěd a Slavík

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Atmosférický a okouzlující román, v němž není nouze o dobrodružství, připomene mnohým čtenářům ta nejlepší díla Neila Gaimana. Ve vesnici na okraji divočiny severního Ruska, kde po většinu měsíců v roce panuje zimní, zasněžené počasí a kde neustále vane chladný, až mrazivý vítr, vypráví postarší dáma shromážděným dětem legendy a pohádky o… Přejít na celý popis

Emily Henry: Kde je mi dobře Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Atmosférický a okouzlující román, v němž není nouze o dobrodružství, připomene mnohým čtenářům ta nejlepší díla Neila Gaimana.

Ve vesnici na okraji divočiny severního Ruska, kde po většinu měsíců v roce panuje zimní, zasněžené počasí a kde neustále vane chladný, až mrazivý vítr, vypráví postarší dáma shromážděným dětem legendy a pohádky o čarodějnictví, folklóru a Zimním králi – kouzly a čárami prodchnuté příběhy ze starých dob, jimiž zdejší církevní autority sice opovrhují, ale z myslí lidí je nikdy nevymažou.

Pro mladou a divokou Vasju však tato vyprávění nejsou vymyšlená. Vidí totiž duchy, kteří střeží její domov, stejně jako rostoucí síly černé magie, které se skrývají v okolních lesích.

Konečně přišel ten den. Pjotr a jeho synové vstali ještě za tmy a vycházeli na dvůr, když se po něm rozlily první sluneční paprsky. Jejich muži už tam byli připraveni. Zářivý úsvit jim zbarvil tváře do červena, jejich koně netrpělivě podupávali a odfrkovali obláčky páry.

 

Sdílet

Nakladatel
King Cool
Rozměr
130 x 200 mm
jazyk
čeština
Počet stran
344
Vydání
1
isbn
978-80-7585-123-9
Vazba
pevná vazba
datum vydání
15.10.2018
ean
9788075851239
  • Eva Machová Eva Machová

    Medvěd a Slavík je okouzlujícím kouskem ke čtení, který se vryje do čtenářova srdce a zanechá ve vás velký dojem. A pokud vás láká fantasy s pohádkovými prvky, tak pro vás tento příběh bude tou pravou volbou, kterou si zamilujete.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 94 hodnocení čtenářů

64× 5 hvězdiček 23× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Karolína registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Zajímavý poetický příběh pro dospělé a dospívající vymykající se běžným fantasy. Koho v dětství zaujaly ruské pohádky Krása nesmírná - jděte do toho.

    Přečíst více
  • Alexandra registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Domácí strážci, hluboké lesy a zosobněná zima. To je aspoň počtení do té zimy venku.. O tom, že všechny pohádky pro děti mají reálný základ, strach z lesa je oprávněný a slovanská mytologie prostě vytváří skvělé příběhy! "V peci žilo stvoření s očima jako uhlíky. V koupeli na ní skrz páru pomrkával malý mužík. A na dvoře se plížil démon, který vypadal jako otýpka dříví."

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mi naprosto vzala dech. Od první stránky až po tu poslední...Výborně se mi četla a bylo mi až líto, když jsem přečetla poslední stránku. Knihu můžu řadit mezi nejlepší co jsem kdy četla a doufám, že autorka napíše ještě hromadu podobných knih. Za mě naprosto super :)

    Přečíst více
  • Michaela Dutková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto krásné čtení z bájné Rusi. Připomnělo mi to Krása Nesmírná z dětství. Příběh napínavý, plný duchů, kouzel, bohatýrů a koní.. Fantasy jak pro děti, tak pro dospělé.

    Přečíst více
  • Barbora Belešová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Krásná pohádka, kterou jsem zhltla na dvě večerní posezení. Doporučuji

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda