0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Cheryl Wakerhauser, the award-winning chef and owner of Pix Patisserie, brings new artistry to classic French desserts. With recipes like Le Royale, Amelie, Pear Rosemary Tart, Pistachio Picnic Cake, Buche de Noel, Creme Brulee Cookies and Macarons, you will be sure to wow any guest with complex flavors and textures that are unique to French… Přejít na celý popis
Možná ten nejvíc explicitní, šokující a vzrušující román, co jste kdy četli... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
French Boulangerie
-
Sweet
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
How to Eat Chocolate
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Greekish
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Persiana Everyday
-
Sobremesa
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Flavour
-
The Food of Italy
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
Dalí - Les dîners de Gala
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
Cheryl Wakerhauser, the award-winning chef and owner of Pix Patisserie, brings new artistry to classic French desserts. With recipes like Le Royale, Amelie, Pear Rosemary Tart, Pistachio Picnic Cake, Buche de Noel, Creme Brulee Cookies and Macarons, you will be sure to wow any guest with complex flavors and textures that are unique to French pastry. French dessert is a study in components, and Cheryl breaks each recipe down, providing information on classic techniques while imbuing each recipe with a new twist. Her Amelie recipe, the winner of the Patis France Chocolate Competition, combines orange vanilla creme brulee, glazed chocolate mousse, caramelized hazelnuts, praline crisp and orange liqueur genoise. Cheryl trained with MOF Philippe URRACA, a prestigious patisserie located in southern France. She has been featured in World of Fine Wine, Delta Sky magazine, Thrillist Portland, Food Network Magazine, The Wall Street Journal, USA Today and Bon Appetit. This book will have 41 recipes and 80 photographs.
- Nakladatel
- Page Life
- Rozměr
- 210 x 235 x 18
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 208
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-62414-437-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 30.10.2017
- ean
- 9781624144370
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE