0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Cheryl Wakerhauser, the award-winning chef and owner of Pix Patisserie, brings new artistry to classic French desserts. With recipes like Le Royale, Amelie, Pear Rosemary Tart, Pistachio Picnic Cake, Buche de Noel, Creme Brulee Cookies and Macarons, you will be sure to wow any guest with complex flavors and textures that are unique to French… Přejít na celý popis
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
French Boulangerie
-
Sweet
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
How to Eat Chocolate
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA Crumbs
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Greekish
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Persiana Everyday
-
Sobremesa
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The Food of Italy
-
Dalí - Les dîners de Gala
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Happy Days with the Naked Chef 3
Cheryl Wakerhauser, the award-winning chef and owner of Pix Patisserie, brings new artistry to classic French desserts. With recipes like Le Royale, Amelie, Pear Rosemary Tart, Pistachio Picnic Cake, Buche de Noel, Creme Brulee Cookies and Macarons, you will be sure to wow any guest with complex flavors and textures that are unique to French pastry. French dessert is a study in components, and Cheryl breaks each recipe down, providing information on classic techniques while imbuing each recipe with a new twist. Her Amelie recipe, the winner of the Patis France Chocolate Competition, combines orange vanilla creme brulee, glazed chocolate mousse, caramelized hazelnuts, praline crisp and orange liqueur genoise. Cheryl trained with MOF Philippe URRACA, a prestigious patisserie located in southern France. She has been featured in World of Fine Wine, Delta Sky magazine, Thrillist Portland, Food Network Magazine, The Wall Street Journal, USA Today and Bon Appetit. This book will have 41 recipes and 80 photographs.
- Nakladatel
- Page Life
- Rozměr
- 210 x 235 x 18
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 208
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-62414-437-0
- Vazba
- Knihy - vázané
- datum vydání
- 30.10.2017
- ean
- 9781624144370
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE