0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Change the way you think about food: Modernist Cuisine at Home opens up a new world of culinary possibility and innovation for passionate and curious home cooks. In this vibrantly illustrated, 456-page volume you’ll learn how to stock a modern kitchen, to master Modernist techniques, and to make hundreds of stunning new recipes. You’ll also… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
At My Italian Table
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Five Nights at Freddy´s Cook Book
-
The Complete Book of French Cooking
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
The Italian Cookery Course
-
Sobremesa
-
The Palestinian Table
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Classic French Recipes
-
The Levantine Vegetarian
-
Italia con gusto e amore
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Persian Feasts
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
Crarter's Kitchen
-
The Food of Italy
-
How to Eat 30 Plants a Week
Change the way you think about food: Modernist Cuisine at Home opens up a new world of culinary possibility and innovation for passionate and curious home cooks. In this vibrantly illustrated, 456-page volume you’ll learn how to stock a modern kitchen, to master Modernist techniques, and to make hundreds of stunning new recipes. You’ll also learn about the science behind your favorite dishes, what’s really happening when you roast a chicken, and why pressure cookers are perfect for making soup. The Kitchen Manual contains every reference table, technique step-by-step, and recipe found in Modernist Cuisine at Home. Each page of this spiral-bound volume is waterproof and tear proof, making this manual a durable companion in the messiest of kitchens.
- Nakladatel
- The Cooking Lab
- datum vydání
- 1.01.2011
- ean
- 9780982761014
- Počet stran
- 456
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-9827610-1-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE