5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
The debut cookbook from Giorgia Eugenia Goggi, resident chef of a design-led restaurant, hotel and cookery school, Moroseta Kitchen is a true expression of modern Italy and what it is like to eat there. Think traditional, seasonal ingredients grown on the grounds with flourishes of inventiveness. From Grilled Asparagus with Gremolata and… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie´s Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Crarter's Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Levantine Vegetarian
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
The Italian Cookery Course
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Café Cecilia Cookbook
-
Persiana Everyday
-
The Food of Italy
-
Dinner
-
The Preserving Garden
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Sweet
-
NOVINKA Italian American Forever
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
The debut cookbook from Giorgia Eugenia Goggi, resident chef of a design-led restaurant, hotel and cookery school, Moroseta Kitchen is a true expression of modern Italy and what it is like to eat there. Think traditional, seasonal ingredients grown on the grounds with flourishes of inventiveness. From Grilled Asparagus with Gremolata and Tahini Sauce and Flat Peach, Cucumber and Mozzarella Salad, to Tomato Risotto with Garlic and Lemon and Fig Leaf Gelato, this is the kind of food that home cooks will love to serve to friends and family, discovering new ideas for familiar ingredients along the way. Organised into chapters by season, this is a journey of flavour with the most evocative of Italian ingredients – everything from citrus and fennel to basil and tomatoes. Including essays on the best of seasonal produce and bountiful photography of the kitchen garden, Puglian markets, farms and fishing towns, and of course the beautiful restaurant and kitchen space where Giorgia develops her recipes, every page is an ode to the best of Italy.Moroseta Kitchen is a cookbook that will make you fall in love with Puglia and modern Italian food.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books (UK)
- Hmotnost
- 1084 g
- isbn
- 978-1-78488-537-3
- Počet stran
- 256
- datum vydání
- 22.08.2024
- ean
- 9781784885373
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola