0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pátek 20. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
402 Kč s DPH
Běžně 449 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné "zrní" nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto… Přejít na celý popis
Při rutinní pitvě oběti autonehody objeví doktorka Carolyn Hoveová nesrovnalosti a povolá detektiva Roberta Huntera. Oběť byla před smrtí mučena. Sériový vrah své činy maskuje jako nehody... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Kuchařka pro dokonalou imunitu - 129 originálních receptů pro posílení obranyschopnoti
-
Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží
-
Prospěšné Ořechy a semena - 40 lahodných, výživných receptů
-
Radost z jídla – Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta (včetně DVD)
-
Jíme zdravě ze spíže
-
Kuchařka pro zdravé střevo
-
Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
-
Postní kuchařka od kořene po nať
-
Kouzelný rendlíček našich babiček - Z pokladnice našich předků
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
-
Nenechte se zabít cukrem
-
Jde to i bez mléka a vajec
-
Jíme zdravě - Grilovací speciál
-
Kalorické Tabulky
-
Pravda o cukru - Jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života
-
Jezte opravdové jídlo
-
Jak jíme zdravě na podzim: Průvodce zdravým podzimem s 94 sezónními recepty
-
Úžasnější za 2 týdny
-
Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci
-
Jíst a žít - Moderní kuchařka na dalších 100 let
-
Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
-
Jak nedietovat - Přelomová publikace založená na vědeckých poznatcích
-
Ze zahrady do kuchyně
-
Krabičky do práce
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné "zrní" nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovin v úplně jiném a lákavém světle. Hlavní roli zde hrají tradiční i méně známé druhy obilovin a pseudoobilovin, včetně těch bezlepkových - ale v jejich přirozené, průmyslově co nejméně upravené, a tedy výživné podobě: plné vlákniny, minerálů, bílkovin a zdravých tuků. Existuje tolik druhů a tolik možností zdravého a kreativního zpracování! Zapojte je s pomocí pestré palety skvělých receptů do svého každodenního jídelníčku! ŠPALDA, ČERVENÁ PŠENICE, KAMUT, PŠENICE OZIMÁ, JEČMEN, ŽITO, OVES, JÁHLY, POHANKA, KUKUŘICE, RÝŽE MNOHA DRUHŮ, QUINOA, AMARANT, ČIROK • krémové a lehké polévky, originální pomazánky, saláty, placky a tataráky, knedlíky, noky či halušky, risotta, zapékané pokrmy a další rozmanité hlavní chody, ale i snídaňové kaše, palačinky, moučníky, energetické tyčinky a sušenky • celá zrna, klíčky, vločky, celozrnná mouka, bulgur, kuskus, polenta, těstoviny • přehledné a inspirativní představení jedné (pseudo)obiloviny za druhou, doplněných spoustou lokální zeleniny, čerstvých bylinek, sezonního ovoce a voňavého koření recepty plné chuti, živin a vlákniny, včetně bezlepkových variant, a naopak bez masa, mléka, vajec i cukru
- Nakladatel
- Smart Press
- Rozměr
- 163 x 247 x 19
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 224
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-88244-23-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.07.2021
- ean
- 9788088244233
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE