0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v… Přejít na celý popis
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Mléko - přítel nebo nepřítel
-
Kuchařka pro zdravé střevo
-
Zdravá střeva, zdravý život - Chraňte si centrum svého zdraví
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Základní kniha zdravé výživy
-
Superpotraviny
-
Palivo pro tělo - Kalorický cyklus, vaše cesta na zredukováním tělesného tuku a lepší vyrýsovaným svalstvem
-
Nutriční kompas
-
Geniální potraviny
-
Výživná kniha o jídle
-
Kalorické Tabulky
-
Kuchařka pro dokonalou imunitu - 129 originálních receptů pro posílení obranyschopnoti
-
Léčivá síla vitaminů, minerálů a dalších látek
-
Doba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
-
Jídlo na prvním místě
-
Prospěšné Ořechy a semena - 40 lahodných, výživných receptů
-
Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově 2. díl
-
Dieta s nízkým obsahem FOODMAPs
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
-
Váhy života - Laskavý rozhovor nejen o hubnutí s rozumem
-
Jednoduše pro všechny
-
Jídlo jako šance - O výživě těla i ducha
-
(nejen) Zdravá výživa s Petrem Havlíčkem - DVD
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy pro potraviny.
- Nakladatel
- Forsapi
- Rozměr
- 202 x 297 x 4
- datum dotisku
- 12.10.2017
- ean
- 9788087250280
- Počet stran
- 54
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 15.01.2016
- isbn
- 978-80-87250-28-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE