5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Plants Only Kitchen offers an explosion of flavour, with more than 70 vegan recipes that work around your lifestyle. With symbols flagging whether recipes are high-protein, take less than 15 minutes, are gluten-free, one-pot or are suitable for meal prep, Plants Only Kitchen explains how best to make a vegan diet work for you. No fuss, no… Přejít na celý popis
Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Jamie´s Kitchen
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Dinner
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Asian Pantry
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Garden Chef
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
The Complete Book of French Cooking
-
Greekish
-
French Boulangerie
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
NOVINKA Albert Can Cook
Plants Only Kitchen offers an explosion of flavour, with more than 70 vegan recipes that work around your lifestyle.
With symbols flagging whether recipes are high-protein, take less than 15 minutes, are gluten-free, one-pot or are suitable for meal prep, Plants Only Kitchen explains how best to make a vegan diet work for you. No fuss, no fancy ingredients - just fantastic food using plants, only.
Gaz Oakley (aka @avantgardevegan) has amassed well over a million followers on social media with his exciting vegan dishes, which emphasize that a plant-based diet doesn't mean missing out on taste. In Plants Only Kitchen, Gaz's recipes are easier than ever before - following his step-by-step instructions, tips and advice, anyone can cook great vegan food.
- Nakladatel
- Quadrille
- datum vydání
- 1.01.2020
- ean
- 9781787134980
- Počet stran
- 224
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78713-498-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE