0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je vyprodaný.
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich in history and tradition. With its beautiful collection of photographs and descriptive legends… Přejít na celý popis
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA A Day in Hong Kong
-
The Complete Book of French Cooking
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Levantine Vegetarian
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Modernist Pizza
-
Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Cocina de Andalucia
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Crarter's Kitchen
-
Taste
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
The Book of Pasta
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
Sobremesa
-
Café Cecilia Cookbook
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Lessons in Chemistry
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Clare Smyth: Core
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich in history and tradition. With its beautiful collection of photographs and descriptive legends, this treasure trove of culinary destinations will create for gourmets and urban foodies alike a desire to explore and sample the atmosphere of these gastronomical experiences.Featuring introductions from award winning chefs, Prague Cuisine showcases the capital’s finest offerings, the history of places and people and illustrates how the gastronomy scene has developed and evolved over the past few years.
- Nakladatel
- Sand dune
- Rozměr
- 196 x 271 x 28
- datum vydání
- 1.05.2015
- ean
- 9788026078210
- Počet stran
- 400
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- Knihy - vázané
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-260-7821-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad