5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 4 ks
- Doručení V pondělí 9. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
298 Kč s DPH
Jsme transparentní
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách… Přejít na celý popis
-
199 Kč s DPH Ihned ke stažení
Knižíšek pro vás přichystal ty nejlepší tipy na knižní dárky! Omrkněte je. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Ochrana materiálů proti vlivům prostředí
-
Analýza anorganických látek
-
Důležité prvky - Atomy, kvarky a jiné velké drobnosti
-
Chemie bez fobie
-
Neobyčejné materiály - Podivuhodné příběhy látek, které vytvářejí náš svět
-
Kyslík - Molekula, která stvořila svět
-
Matematika pro život
-
Věda možného a nemožného
-
Umění zkratky
-
Dopamin
-
Mají chobotnice duši?
-
Kniha o vědě - Od Darwina k temné hmotě: 250 milníků v dějinách přírodních věd
-
Věda podle abecedy
-
Svět podle fyziky
-
Stručné dějiny biologie
-
Manifest za tmu
-
O parazitech a lidech
-
Pátrání po Schrödingerově kočce
-
Neeukleidovské geometrie - Když se přímky zakřivují
-
Základy obecné mikrobiologie
-
Kvantová teorie nikoho nezabije
-
Realita není, čím se zdá - Cesta ke kvantové gravitaci
-
Obsahuji davy
-
Povaha prostoru a času
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí - od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným "éčka"), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.
- Nakladatel
- Dokořán
- Rozměr
- 139 x 207 x 21
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 184
- Vydání
- 2
- isbn
- 978-80-7675-086-9
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 14.02.2023
- ean
- 9788076750869
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Lukáš Kucharczyk registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Zajímavá fakta psaná někdy až příliš suchým a technickým tónem, která je u populárně naučné knížky na škodu.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad