0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V pátek 6. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
199 Kč s DPH
Jsme transparentní
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály,… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
-
Slunečná kuchařka. 70 tradičních pokrmů z hospody na statku Slunečná
-
Babiččiny regionální recepty za pár kaček
-
Stůl plný dobrot
-
Pochoutky z chaloupky - 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla
-
Krkonošská kuchařka
-
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Klasická česká kuchařka
-
Jihočeská kuchařka ze mlejna
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Peče celá země
-
Česká kuchařka
-
Sele ví… Pepa a Viki vaří v duelu
-
Naše chalupářská kuchařka
-
Česká kuchyně za dob nedostatku
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
-
Recepty z babiččiny zahrádky
-
Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech
-
Toulavé recepty
-
Sladce, slaně, boubelatě
-
Naše kuchařka
-
Krevní skupina A - Česká kuchyně pro Váš typ
-
Jazyk, srdce, mozek, krev
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
- Nakladatel
- Stopa Nakladatelství
- Rozměr
- 216 x 248 x 15
- isbn
- 978-80-88063-00-1
- Počet stran
- 160
- datum vydání
- 10.12.2014
- ean
- 9788088063001
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad