4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s… Přejít na celý popis
Nová série Jennifer L. Armentrout je tady! Osmnáctiletá Trinity vidí duchy a zjevení, což ji nutí skrývat. Kdyby totiž padla do spárů démonů, nikdo je už nezastaví... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Brambory (Edice Apetit)
-
Čokoláda (Edice Apetit)
-
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Bylinky (Edice Apetit)
-
Kuchařka pro děti (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle…Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 199 x 246 x 17
- datum dotisku
- 18.11.2024
- ean
- 9788087575314
- Počet stran
- 164
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 9.03.2015
- isbn
- 978-80-87575-31-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 3× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Rychlá inspirace jak uvařit skvělé jídlo z obyčejných surovin
Přečíst více -
Michaela B registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Recepty jsou ze surovin, které se dají lehko sehnat, nechybi ani klasika jako je risotto, pokud jste rýžomil tak vřele doporučuji
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola