4.8 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Brambory (Edice Apetit)
-
Čokoláda (Edice Apetit)
-
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Bylinky (Edice Apetit)
-
Kuchařka pro děti (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol: PolévkyPřílohy & salátyRýže v hlavní roliRizotaPodávejte s… rýžíChuťovkyRýžové nudle a rýžový papírDezerty + servisNajdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi.Z víc než stovky receptů, vyzkoušených a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu se nebudou nudit ani ti, kteří se ve vaření vyznají. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou - thajské kari, jarní závitky, rýžové nudle…Zvláštní pozornost jsme věnovali jednotlivým druhům rýže - v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 199 x 246 x 17
- datum dotisku
- 18.11.2024
- ean
- 9788087575314
- Počet stran
- 164
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 9.03.2015
- isbn
- 978-80-87575-31-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 3× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Rychlá inspirace jak uvařit skvělé jídlo z obyčejných surovin
Přečíst více -
Michaela B registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Recepty jsou ze surovin, které se dají lehko sehnat, nechybi ani klasika jako je risotto, pokud jste rýžomil tak vřele doporučuji
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola