0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 27. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
827 Kč s DPH
Běžně 924 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
A love letter to the iconic and often over-the-top desserts of Sicily, gorgeously styled and endearingly written by Victoria Granof, one of the great tastemakers in the food world. Sicilian pastries are fanciful, bawdy, and brash. They are celebratory, superstitious, and some of the most show-stopping desserts around. Luckily, they are also… Přejít na celý popis
Děkujeme za čtivý rok 2024! Vážíme si vaší věrnosti a jako poděkování vám nabízíme možnost stáhnout si šest e-knih zdarma. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Sicily
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Food of Italy
-
Persian Feasts
-
Persiana Everyday
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Sobremesa
-
Greekish
-
The Palestinian Table
-
Italian American Forever
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Chinese Enough
-
Dinner
-
How to Eat Chocolate
-
Country Comfort
-
Pocha
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Witcher Official Cookbook: 80 mouth-watering recipes from across The Continent
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Asian Pantry
-
A Day in Hong Kong
-
PlantYou
A love letter to the iconic and often over-the-top desserts of Sicily, gorgeously styled and endearingly written by Victoria Granof, one of the great tastemakers in the food world. Sicilian pastries are fanciful, bawdy, and brash. They are celebratory, superstitious, and some of the most show-stopping desserts around. Luckily, they are also quite easy to make at home now that Sicilian pistachios, almonds, flour, chocolate, sheep’s milk ricotta, jasmine water, and the highest quality pastured lard, as well as fragrant lemons, citrons, and fennel are easier than ever to procure. In Victoria Granof’s expert hands, readers learn to make Meyer Lemon and Bay Leaf Gelato, Schiumone, a frozen mousse of jasmine-scented almond milk, Gela di Melone, a fruit pudding of white melon and orange blossom, and Pasticcini di Pistacchio Con Gelsomino, pistachio and jasmine macarons. Full of gorgeous food and location photography, warm and witty headnotes, and expert recipes, Sicily, My Sweet is sure to transport and delight.
- Nakladatel
- Hardie Grant US
- Hmotnost
- 1014 g
- isbn
- 978-1-958417-49-2
- Počet stran
- 240
- datum vydání
- 10.10.2024
- ean
- 9781958417492
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 10 nejprodávanějších knih roku 2024. Máte je ve své knihovně?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE
- Vzhlédnout k nebi – příběh z pera Rebeccy Yarros vás rozpláče i okouzlí | RECENZE
- Radka Třeštíková a její novinka Bábovky na konci světa opět rozděluje čtenáře | RECENZE
- Obsadili jsme 6. místo v žebříčku nejlepších zákaznických zkušeností. Děkujeme!
- 5 tipů na skvělé kuchařky: Perfektní dárky pro milovníky vaření
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Třpytivá: Druhý díl, který zvedá laťku celé série opravdu vysoko! | RECENZE
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE