Šikovná sušenka

Kniha ( pevná vazba )

  • Vydání této knihy se připravuje
  • Předpokládané datum vydání je 31.10.2024
    Až Kniha vyjde, pošleme Vám upozornění

Mám zájem

Předpokládaná cena
241 Kč s DPH
Běžně 269 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1199 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Šikovná sušenka – vtipný a inspirativní příběh o důležitosti sebevědomí a kreativity! Objevte další příběh z oblíbené série Partička ze špajzu! Sušenka se vždy cítila ve stínu ostatních lahůdek v pekárně – ale co když chytrý není ten, kdo zná všechny odpovědi, ale ten, kdo věří sám sobě? Tento vtipný a posilující příběh od autorů Joryho Johna… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 27. 10. 2024 máte ZDARMA dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny či Packety v České republice a na Slovensku! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Šikovná sušenka – vtipný a inspirativní příběh o důležitosti sebevědomí a kreativity!

Objevte další příběh z oblíbené série Partička ze špajzu! Sušenka se vždy cítila ve stínu ostatních lahůdek v pekárně – ale co když chytrý není ten, kdo zná všechny odpovědi, ale ten, kdo věří sám sobě? Tento vtipný a posilující příběh od autorů Joryho Johna a Peta Oswalda vás naučí, že sebevědomí a kreativita jsou ty nejdůležitější ingredience k úspěchu. Připravte se na dávku smíchu, laskavosti a ponaučení v dalším dílu bestsellerové série, kterou si zamilovali čtenáři po celém světě!

  • Hledání své hodnoty
    Malá sušenka se necítí být dost chytrá, bez ohledu na to, jak moc se snaží. Ve srovnání s geniálními dortíky a brilantními rohlíky v pekárně si připadá méněcenná. Hlavní hrdinka se ptá sama sebe, zda někdy dokáže být stejně dobrá jako ostatní. Příběh plný humoru a laskavosti dětem ukazuje, jak důležité je věřit ve své schopnosti.
  • Odvaha a sebedůvěra jako klíč k úspěchu
    Knížka dětem přináší důležité poselství o tom, že inteligence není jen o perfektním skóre nebo znalostech. Co když je k úspěchu potřeba trocha kreativity a špetka sebedůvěry? Sušenka postupně objevuje, že každý má svou hodnotu a chytrý nemusí být jen ten, kdo zná všechny odpovědi. Kniha je povzbudivou lekcí a skvělým nástrojem, jak dětem pomoci budovat zdravé sebevědomí.
  • Humor, krásné ilustrace a inspirace
    Šikovná sušenka je dalším důkazem, že Jory John a Pete Oswald jsou mistry ve vyprávění zábavných a poučných příběhů. Kniha je plná okouzlujících ilustrací, které si děti zamilují, a humorných momentů. Knížka je skvělým doplňkem k celé sérii a přináší další porci smíchu a inspirace pro děti i rodiče.

Sdílet

Nakladatel
Lingea
Rozměr
230 x 280
jazyk
čeština
Počet stran
40
Vydání
1
isbn
978-80-7700-049-9
Vazba
pevná vazba
datum vydání
31.10.2024
ean
9788077000499

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 241 Kč Nápověda