Sladká první republika
Sladká první republika - Kristina Šemberová,Eva Všetíčková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše sepeklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky. Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Mrazivá smrt Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky. Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky.... To vše sepeklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky. Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit gastronomické novinářky Kristina Šemberová a Eva Všetíčková a posbíraly jedinečné recepty na české sladkosti z let 1918–1938.Objevily zapomenuté poklady, neobvyklé kombinace surovin i postupy a výsledkem je kolekce více než 100 nejzajímavějších receptů na české prvorepublikové sladkosti s nádhernými fotografiemi Davida Tureckého. Recepty doplňují i dobové reálie z kuchyně a představení prvorepublikových surovin včetně rad, aby se pečivo podařilo.

Sdílet

Nakladatel
Culina Botanica
Rozměr
220 x 258 x 23
datum vydání
23.05.2016
isbn
978-80-906402-0-7
Počet stran
240
Hmotnost
1000 g
datum dotisku
27.01.2020
ean
9788090640207
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • lennysl registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Péct jsem se naučila z této knihy. Opravdu první kuchařská kniha, z jejichž receptů vznikne to, co má vzniknout (a co je na obrázcích), těsto, které vykyne. Má první úspěšně dokončená kynutá buchta, koláče ad. dobroty vznikly podle ní. Doporučuji, rozhodně nelituji vyšší ceny. Peču již jen podle ní.

    Přečíst více
  • Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Spousta nových informací,rad a postupů.Jsem velmi spokojená,nelituji koupě.

    Přečíst více
Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda