4.6 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 18. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
662 Kč s DPH
Běžně 740 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully written introductory essays for each new stop and… Přejít na celý popis
Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Cocina de Andalucia
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Asian Pantry
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Classic French Recipes
-
Dinner
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Sobremesa
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA At My Italian Table
-
Garden Chef
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully written introductory essays for each new stop and robust narrative elements, it follows a road trip around Slovenia in search of the finest ingredients in the country, and the best producers of them. Each chapter profiles an ingredient key to the culture, and the passionate producer or farmer who supplies it, before delving into two select recipes for each—one interpretation of a traditional Slovenian dish and one modern presentation—which highlight the product and showcase its versatility. The reason for this format is simple. For JB, the ingredient is paramount—the source of inspiration. Every dish in his restaurant is created from completely fresh ingredients, which he always hand selects and likes to trace back to their source. So it is only natural that his cookbook would be organized in the same way. It’s very much a reflection of the chef himself: an innovator rooted in local tradition and ingredients. Featuring carefully-chosen ingredients like Adriatic fish, beef, game, fleur de sel, olive oil, prosciutto, wild herbs, goat cheese, and cabbage, you’ll find recipes such as: Soft red polenta with chanterelle sauce and sour cream Creamed Jerusalem artichoke soup with truffles, fried Jerusalem artichoke peels, olive oil, and red peppercorns Red deer fillet with juniper berry sauce, tarragon roll, red Swiss chard stems, celeriac, and cranberry jam Hazelnut ice cream with olive oil, dark chocolate, and fleur de sel Fried and cooked beef tendons with honey in wild garlic sauce, with cold-pressed sunflower oil, vinegar, and wild herbs Chicken in white wine with root vegetables and new potatoes Prosciutto-wrapped monkfish with celeriac purée, peach cream, and olive oil jelly Fellow Slovenian Ana Roš (named the best female chef in the world in 2017) told CNN: “Every country has 'The Chef.' In Slovenia, this is him. Chef Janez Bratovž is the father of modern Slovenian cuisine.” With the country being awarded the title of European Region of Gastronomy in 2021, it’s clear that Slovenia and its beautiful and diverse cuisine is fast becoming the next major culinary destination, and its time in the spotlight is overdue.
- Nakladatel
- Skyhorse
- Rozměr
- 24,1 x 29,2 x m
- isbn
- 978-1-5107-6460-6
- Počet stran
- 288
- datum vydání
- 1.01.2022
- ean
- 9781510764606
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE