0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V úterý 11. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
662 Kč s DPH
Běžně 740 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully written introductory essays for each new stop and… Přejít na celý popis
Je to tady! Pojistěte si, že vám nejočekávanější dračí novinku nikdo nevyspoileruje! Čtěte již nyní v originále. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Crarter's Kitchen
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Old Prague Cookbook
-
Adriatico
-
The Silver Spoon Pasta
-
Italian American Forever
-
I Love You: Recipes from the heart
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Café Cecilia Cookbook
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA Hokkaido
-
A Day in Hong Kong
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Chinese Enough
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA Soups, Salads, Sandwiches
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
The Asian Pantry
-
The New Homemade Kitchen
-
Classic French Recipes
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully written introductory essays for each new stop and robust narrative elements, it follows a road trip around Slovenia in search of the finest ingredients in the country, and the best producers of them. Each chapter profiles an ingredient key to the culture, and the passionate producer or farmer who supplies it, before delving into two select recipes for each—one interpretation of a traditional Slovenian dish and one modern presentation—which highlight the product and showcase its versatility. The reason for this format is simple. For JB, the ingredient is paramount—the source of inspiration. Every dish in his restaurant is created from completely fresh ingredients, which he always hand selects and likes to trace back to their source. So it is only natural that his cookbook would be organized in the same way. It’s very much a reflection of the chef himself: an innovator rooted in local tradition and ingredients. Featuring carefully-chosen ingredients like Adriatic fish, beef, game, fleur de sel, olive oil, prosciutto, wild herbs, goat cheese, and cabbage, you’ll find recipes such as: Soft red polenta with chanterelle sauce and sour cream Creamed Jerusalem artichoke soup with truffles, fried Jerusalem artichoke peels, olive oil, and red peppercorns Red deer fillet with juniper berry sauce, tarragon roll, red Swiss chard stems, celeriac, and cranberry jam Hazelnut ice cream with olive oil, dark chocolate, and fleur de sel Fried and cooked beef tendons with honey in wild garlic sauce, with cold-pressed sunflower oil, vinegar, and wild herbs Chicken in white wine with root vegetables and new potatoes Prosciutto-wrapped monkfish with celeriac purée, peach cream, and olive oil jelly Fellow Slovenian Ana Roš (named the best female chef in the world in 2017) told CNN: “Every country has 'The Chef.' In Slovenia, this is him. Chef Janez Bratovž is the father of modern Slovenian cuisine.” With the country being awarded the title of European Region of Gastronomy in 2021, it’s clear that Slovenia and its beautiful and diverse cuisine is fast becoming the next major culinary destination, and its time in the spotlight is overdue.
- Nakladatel
- Skyhorse
- Rozměr
- 24,1 x 29,2 x m
- isbn
- 978-1-5107-6460-6
- Počet stran
- 288
- datum vydání
- 1.01.2022
- ean
- 9781510764606
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Nejočekávanější knihy jara 2025? Mrkněte do katalogu Našeho nakladatelství!
- Hospůdka v Praze – splnila dlouho očekávaná knížka Julie Caplinové očekávání českých čtenářů? | RECENZE
- Pavel Hénik: „Nemám tendence predikovat budoucnost, popustil jsem uzdu své fantazii" | DOBRÝ ROZHOVOR
- Ministerstvo času – Neotřelý příběh o lásce napříč prostorem i časem | RECENZE
- 10 nejprodávanějších knih za rok 2024: Naučná literatura
- Marta děti nechce - Nová kniha Petry Soukupové jde emocionálně až na dřeň | RECENZE
- Předobjednejte si Alchemised, román od autorky nejvirálnější fanfikce na Harryho Pottera
- Záhadná oběť - Stín Kanibala z Nine Elms znovu padá na Kate Marshallovou | RECENZE
- Jaké knihy si přečíst, pokud milujete Městečko Twin Peaks a tvorbu Davida Lynche?
- Dvojí život – příběh o lásce a závadové mládeži za železnou oponou | RECENZE
- Zpráva, která otřásla nejen literárním světem: Neil Gaiman čelí obviněním ze sexuálního násilí
- Čajová bouře: Smrt, magie a čajové rituály v příběhu, který vás nenechá vydechnout | RECENZE