Spojenectví Evropy s Izraelem - Podpora okupace

Autor David Cronin

Spojenectví Evropy s Izraelem - Podpora okupace

Autor David Cronin

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Evropská unie se v pečlivě připravených oficiálních prohlášeních prezentuje jako čestný zprostředkovatel na Blízkém východě. Ve skutečnosti se však vlády 27 členských států EU dlouhodobě snaží vyjít vstříc Izraeli, který okupuje palestinská území. Novinář David Cronin se zabývá tímto vztahem a jeho výsledky. Nedávná dohoda o "intenzivnější,… Přejít na celý popis

Alexis Hall: Kandidát na přítele Občas ten pravý vztah vznikne z toho, co začalo jako pouhá dohoda. Luc a Oliver snaží předstírat, že jim na sobě nezáleží, zatímco jejich falešná romance nabírá skutečné city. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Evropská unie se v pečlivě připravených oficiálních prohlášeních prezentuje jako čestný zprostředkovatel na Blízkém východě. Ve skutečnosti se však vlády 27 členských států EU dlouhodobě snaží vyjít vstříc Izraeli, který okupuje palestinská území.

Novinář David Cronin se zabývá tímto vztahem a jeho výsledky. Nedávná dohoda o "intenzivnější, plodnější a vlivnější spolupráci" mezi EU a Izraelem znamená, že se Izrael stal neformálním členským státem Unie.
Cronin ukazuje, že namísto toho, aby EU využila tento vztah k podpoře izraelské zdrženlivosti, legitimizovala akce, jako je špatné zacházení s vězni a invaze do Gazy.

V závěru svého odhalujícího a šokujícího vyprávění Cronin vyzývá k pokračování a prohloubení mezinárodního aktivismu a protestů, aby se zastavilo upadání EU do spoluviny.

Sdílet

Nakladatel
Bodyart Press
Rozměr
129 x 211 x 24
jazyk
čeština
Počet stran
200
Vydání
1
isbn
978-80-87525-93-7
Vazba
měkká vazba
datum vydání
26.02.2024
ean
9788087525937

Lisa Reganová: Krvavá spása Lisa Reganová: Krvavá spása Novinka Lisy Reganové je tady!

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda