0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
"Street food is in my blood. I love its direct appeal to the senses without pretension. It is down to earth and that's what draws me. To eat something with my hands is a true pleasure. Simple and delicious: that's my philosophy of food." - Simona. Today, street food has become known for more than just being a cheap way to eat. It is also… Přejít na celý popis
Volné pokračování bestselleru Bábovky plné známých i nových postav, vztahů a emocí. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
The Food For Life Cookbook
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Food of Sicily
-
Taste : My Life Through Food
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
I heart Naptime Cookbook
-
Crumbs
-
Greekish
-
Sobremesa
-
Persian Feasts
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
A Day in Hong Kong
-
Dinner
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Asian Pantry
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Japan: The World Vegetarian
-
How to Eat 30 Plants a Week
"Street food is in my blood. I love its direct appeal to the senses without pretension. It is down to earth and that's what draws me. To eat something with my hands is a true pleasure. Simple and delicious: that's my philosophy of food." - Simona.
Today, street food has become known for more than just being a cheap way to eat. It is also recognised as a type of food that can be packed with flavour and uses the best ingredients. In 75 recipes, Simona El-Harar takes us on a journey of flavours through Mediterranean street food from its simplest forms to its more complex ones. She explains where many of the different dishes come from - Turkey, Tunisia, Israel, or many other countries - and how these different dishes have impacted her life and her cooking. She guides us through recipes so that we can reproduce them in our own kitchen. The recipes have been grouped into five broad categories: meat, fish, vegetarian, breads and sweets, and condiments and snacks. Classic babka, Moroccan meat cigars, Hamentaschen cookies, pomegranate water ice, or sensational hummus with broad beans, all the dishes will make your mouth water and will make you want to cook them for your loved ones.
- Nakladatel
- Lannoo
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 176
- isbn
- 978-2-39025-203-0
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9782390252030
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE