5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
V poslední době získává toto tradiční japonské jídlo i u nás stále větší oblibu.A protože každý se nemusí spokojit s návštěvou restaurace, tato obsáhlá publikace mu doslova od A do Z poradí, jak na to. Nahlédneme do tzv suši-barů, dozvíme se, jaké se se servírováním suši pojí obyčeje a jakým způsobem se vůbec jí. Podíváme se i na trh, kde se… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
V poslední době získává toto tradiční japonské jídlo i u nás stále větší oblibu.A protože každý se nemusí spokojit s návštěvou restaurace, tato obsáhlá publikace mu doslova od A do Z poradí, jak na to. Nahlédneme do tzv suši-barů, dozvíme se, jaké se se servírováním suši pojí obyčeje a jakým způsobem se vůbec jí. Podíváme se i na trh, kde se ryby i ostatní suroviny a přísady nakupují, a přímo pod ruce nakoukneme japonskému mistru kuchaři. Speciální oddíl je v knize věnován přípravě rýže jako přílohy, a autor nezapomněl ani na podrobný popis a výčet nádobí a kuchyňského náčiní potřebného k přípravě. A pak už může přijít to nejdůležitější - množství nápaditých receptů. Práci podle nich nám usnadní názorné kresby, naznačující konkrétní manipulace s nejrůznějšími surovinami, a konečný výsledek představí lákavé barevné fotografie.
- Nakladatel
- Columbus
- Rozměr
- 215 x 215 x 15
- isbn
- 978-80-7249-097-4
- Počet stran
- 166
- datum vydání
- 1.02.2006
- ean
- 9788072490974
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.