4.9 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
491 Kč s DPH
Běžně 549 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci… Přejít na celý popis
Spicy fantasy romance od autorky série Království prohnilých. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Rýže (Edice Apetit)
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Rychlé večeře (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Slané pečení (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
The best of Apetit II. - 150 sladkých receptů
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)
-
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)
-
Sýry (Edice Apetit)
-
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Mleté maso (Edice Apetit)
-
Těstoviny - kuchařka
-
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko
-
Těstoviny - 270 vyzkoušených receptů
-
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.
Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v redakci časopisu Apetit stejně jako vy. Otiskli jsme na ně stovky receptů, a tak trvalo opravdu dlouho, než jsme se shodli na těch nejlepších. Po vášnivých diskusích vám konečně nabízíme 150 nejoblíbenějších, osvědčených a do posledního detailu vyladěných receptů. Na 232 stranách najdete všechno od nesmrtelných italských těstovin a decentních pokrmů jako z dobrého restaurantu po bleskové recepty, které vaříme k večeři. Nechybějí ale ani milované recepty z trouby, těstovinové saláty, polévky, ani sladká jídla… Ať se rozhodnete vařit jakékoli z nich, s námi vás úspěch nemine!
V kuchařce THE BEST OF Apetit – těstoviny najdete tyto kapitoly:
• Co takhle dát si salát?
• Polévka je na stole!
• To nejlepší z těstovin
• Zapečte to!
• Gnocchi, noky & spol.
• Asijské bistro
• Velká knedlíčková cesta
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 213 x 276 x 25
- datum vydání
- 14.05.2018
- ean
- 9788087575857
- Počet stran
- 236
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-87575-85-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola