0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
886 Kč s DPH
Běžně 990 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Flour, water, salt.The Big Book of Bread explores bread in its myriad forms, and offers delicious recipes for recreating loaves from across the globe. With basic ingredients and equipment, and step-by-step explanations, Dr James Morton guides you through classic key bakes, many offered and selected by bakers from their countries of origin.… Přejít na celý popis
Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
French Boulangerie
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
The Nordic Baking Book
-
The Complete Book of French Cooking
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA Crumbs
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Silver Spoon Pasta
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Sweet
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
-
Sobremesa
Flour, water, salt.The Big Book of Bread explores bread in its myriad forms, and offers delicious recipes for recreating loaves from across the globe. With basic ingredients and equipment, and step-by-step explanations, Dr James Morton guides you through classic key bakes, many offered and selected by bakers from their countries of origin. Covering savoury favourites including Soda Bread, Sourdough and Shokupan, as well as sweet treats such as Babka, Buns and Brioche, this book showcases a world of awesome loaves. Illustrated throughout with stunning photography, The Big Book of Bread is a compendium of baking knowledge and insight, and a vital book for every bread enthusiast.
- Nakladatel
- Quadrille Publishing Ltd
- Hmotnost
- 1272 g
- isbn
- 978-1-78713-874-2
- Počet stran
- 320
- datum vydání
- 10.10.2024
- ean
- 9781787138742
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE