0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 23. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
990 Kč s DPH
Jsme transparentní
Flour, water, salt.The Big Book of Bread explores bread in its myriad forms, and offers delicious recipes for recreating loaves from across the globe. With basic ingredients and equipment, and step-by-step explanations, Dr James Morton guides you through classic key bakes, many offered and selected by bakers from their countries of origin.… Přejít na celý popis
Knížka patří pod stromeček! Vyberte si z velkých obrazových publikací a dětských knih za skvělé ceny! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
The Nordic Baking Book
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Crumbs
-
A Day in Hong Kong
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Ottolenghi COMFORT
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA PlantYou
-
The Food For Life Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Food of Sicily
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
-
Sobremesa
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
The Connaught Bar
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
Country Comfort
Flour, water, salt.The Big Book of Bread explores bread in its myriad forms, and offers delicious recipes for recreating loaves from across the globe. With basic ingredients and equipment, and step-by-step explanations, Dr James Morton guides you through classic key bakes, many offered and selected by bakers from their countries of origin. Covering savoury favourites including Soda Bread, Sourdough and Shokupan, as well as sweet treats such as Babka, Buns and Brioche, this book showcases a world of awesome loaves. Illustrated throughout with stunning photography, The Big Book of Bread is a compendium of baking knowledge and insight, and a vital book for every bread enthusiast.
- Nakladatel
- Quadrille Publishing Ltd
- Hmotnost
- 1272 g
- isbn
- 978-1-78713-874-2
- Počet stran
- 320
- datum vydání
- 10.10.2024
- ean
- 9781787138742
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE