0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaDefekt
Stav Velmi dobrý
Vada Pomačkaný přebal, zašpiněné hrany desek, naražené rohy.
Kniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
399 Kč s DPH
Běžně 999 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Tucked away on an estate in the countryside south of Palermo is the Anna Tasca Lanza Cooking School, a unique centre dedicated to preserving and sharing the great food culture of Sicily. The spirit of the school, now run by Fabrizia Lanza, the founder's daughter and scion of a renowned family of winemakers that goes back generations, is what… Přejít na celý popis
-
Nedostupné
Nakrmte svou čtečku novými e-knihami se slevou, které se i po celý listopad ponesou v halloweenském duchu! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Defektní Invitation to a Banquet: The Story of Chinese Food (Defekt)
-
Defektní The Palestinian Table (Defekt)
-
Food for Life
-
The Food of Italy
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
The Levantine Vegetarian
-
Persian Feasts
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Cooking on Fire
-
Dinner
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Sweet
-
Sobremesa
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Italian Cookery Course
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA Crumbs
-
NOVINKA Albert Can Cook
Tucked away on an estate in the countryside south of Palermo is the Anna Tasca Lanza Cooking School, a unique centre dedicated to preserving and sharing the great food culture of Sicily. The spirit of the school, now run by Fabrizia Lanza, the founder's daughter and scion of a renowned family of winemakers that goes back generations, is what makes Lanza's The Food of Sicily such a singular cookbook-not just a collection of recipes and techniques, but a vibrant and beautifully photographed profile of the land, the people, the history, and so much more. On every page, in every recipe and note, the author captures the distinct taste of Sicily.
How the simplest antipasti, brightly seasoned with nothing but lemon or vinegar, open the appetite-like a classic Octopus Salad or dish of Sauteed Black Olives. The little fried somethings-like an arancine or panelle-are easy, welcome, and nourishing. The Fresh Cavatelli, Pasta with Eggplant and Tomatoes, Bucatini with Sardines and Wild Fennel, and the eye-opening Anelletti Timballo explain why Sicilians are the biggest pasta eaters in the world.
Festive meat dishes-such as Lamb-Stuffed Pastry, an Easter staple, or Grilled Sausage with Bay Leaves and Onions-are festive because the moment it's holiday time, Sicilians everywhere head outside and fire up their grills. And for a people known for their passion for sweets, some famous Sicilian treats-Watermelon Pudding, Lemon Granita, Rolled Fig Cookies, and the pinnacle of desserts, the elaborate Sicilian Cake with Ricotta Cream and Marzipan. Along the way, the author delves into everything from cheese, couscous, and olives to Amaro and the importance of bitterness.
Visitors to Sicily often sense it to be a place unlike anywhere else-lost in time and a little bit secretive. The Food of Sicily opens a bright window on it, celebrating this wonderful food culture while honouring everything that makes it special.
- kategorie
-
Knihy »
Poškozené zboží
Knihy » Cizojazyčná literatura » English literature » Nonfiction » Food & Drinks
- Nakladatel
- Workman Publishing
- Rozměr
- 197 x 284 x 29
- datum vydání
- 28.09.2023
- ean
- DEF0000079175
- Počet stran
- 319
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- DEF0000079175
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE