0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners?a bestseller in the French chef community, now in English! The acclaimed La Cuisine de Référence is now available in its international English version: The French Chef Handbook. Own the keys of French culinary technique! This book is a study trip… Přejít na celý popis
Zlevnili jsme stovky tištěných knih všech žánrů a ceny opět začínají na 9 Kč! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
The Nordic Baking Book
-
Garden Chef
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
Classic French Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
French Boulangerie
-
The Palestinian Table
-
NOVINKA Modernist Pizza
-
The Italian Cookery Course
-
Cooking on Fire
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
Cocina de Andalucia
-
Dalí - Les dîners de Gala
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Silver Spoon Pasta
-
Crarter's Kitchen
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
Clare Smyth: Core
-
The Levantine Vegetarian
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
The book that revolutionized the learning of cooking by offering solid techniques to beginners?a bestseller in the French chef community, now in English! The acclaimed La Cuisine de Référence is now available in its international English version: The French Chef Handbook. Own the keys of French culinary technique! This book is a study trip to France without the plane ticket. This bestseller, which has already supported over 800,000 professional chefs, can now be adopted by English speakers. Get ready to access the next cooking level with the complete content of 500 techniques, 1,000 recipes worksheets, more than 3,000 photos and a wide panel of 118 videos accessible by QR codes or URL to facilitate understanding. The French Chef Handbook / La Cuisine de Référence is a must have!
- Nakladatel
- BPI
- Rozměr
- 22,5 x 30,6 x m
- isbn
- 978-2-85708-695-6
- Počet stran
- 1208
- datum vydání
- 1.01.2020
- ean
- 9782857086956
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE