5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
This book is packed with expert information on every aspect of buying, preparing and cooking meat. Tim Wilson and Fran Warde have teamed up to create this comprehensive reference work and inspirational collection of recipes. For each type of meat, the book recommends the best breeds, advises which cuts suit which style of cooking and tells you… Přejít na celý popis
Vtipná, hřejivá i dojemná romance o Florence, stínové autorce, která už nevěří v lásku, a jejím redaktorovi Benjim, jež se po tragické události stává duchem, stále věřícího v lásku. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
The Complete Book of French Cooking
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Five Nights at Freddy´s Cook Book
-
The Italian Cookery Course
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Levantine Vegetarian
-
NOVINKA At My Italian Table
-
Jamie´s Kitchen
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Asian Pantry
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Sobremesa
-
NOVINKA Persian Feasts
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Crarter's Kitchen
-
The Food of Italy
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
This book is packed with expert information on every aspect of buying, preparing and cooking meat. Tim Wilson and Fran Warde have teamed up to create this comprehensive reference work and inspirational collection of recipes. For each type of meat, the book recommends the best breeds, advises which cuts suit which style of cooking and tells you what to ask your butcher in order to buy the best quality. There are more than 100 recipes arranged according to season, from Sticky citrus marinated pork chops in April through Moroccan chicken with preserved lemons in July to Slow-baked herb-crusted leg of mutton in December. Through monthly farm diaries, the book also reveals what life is really like on a thriving British farm. Packed with specially commissioned photographs taken on the farm as well as in the kitchen by renowned photographer Kristin Perers, this is a uniquely beautiful and useful book.
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 336
- isbn
- 978-1-84533-558-8
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9781845335588
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE