5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
This book is packed with expert information on every aspect of buying, preparing and cooking meat. Tim Wilson and Fran Warde have teamed up to create this comprehensive reference work and inspirational collection of recipes. For each type of meat, the book recommends the best breeds, advises which cuts suit which style of cooking and tells you… Přejít na celý popis
Nekupujte dárky na pumpě! Elektronické dárkové poukázky vás zachrání i 24. prosince ve čtyři odpoledne! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
At My Italian Table
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
The Asian Pantry
-
The Nordic Baking Book
-
Jamie´s Kitchen
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Sobremesa
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
Persian Feasts
-
Crarter's Kitchen
-
The Food of Italy
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Greekish
This book is packed with expert information on every aspect of buying, preparing and cooking meat. Tim Wilson and Fran Warde have teamed up to create this comprehensive reference work and inspirational collection of recipes. For each type of meat, the book recommends the best breeds, advises which cuts suit which style of cooking and tells you what to ask your butcher in order to buy the best quality. There are more than 100 recipes arranged according to season, from Sticky citrus marinated pork chops in April through Moroccan chicken with preserved lemons in July to Slow-baked herb-crusted leg of mutton in December. Through monthly farm diaries, the book also reveals what life is really like on a thriving British farm. Packed with specially commissioned photographs taken on the farm as well as in the kitchen by renowned photographer Kristin Perers, this is a uniquely beautiful and useful book.
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 336
- isbn
- 978-1-84533-558-8
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9781845335588
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE